Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pastă de dinți multiactivă Ultracomplex 100 ml

Brand: SPLAT
Pasta de dinți fără fluorură Ultracomplex albește delicat dinții sensibili, are grija de gingii si asigura o respirație proaspătă. Extractul de ulei esențial de mușețel are proprietăți… Descriere și parametrii

Descriere

Pasta de dinți fără fluorură Ultracomplex albește delicat dinții sensibili, are grija de gingii si asigura o respirație proaspătă. Extractul de ulei esențial de mușețel are proprietăți antiinflamatoare, calmante și proprietăți de vindecare. potasiul reduce sensibilitatea dinților Enzima naturală papain în combinație cu înălbitorul Polydon® dizolvă în mod eficient placa dentara. Îndepărtează tartru, asigură o curățare eficientă a dinților și respirație proaspătă. Bisabobol și ioni de zinc au efecte de contractare și efecte anti-inflamatorii asupra gingiilor. sistemul inovator Sp.White System® - albește cu siguranță smalțul dinților și le adaugă luciu.  

Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți și curățați de cel puțin două ori pe zi.

Spoturi

Alegeți și alte produse de îngrijire a cavității bucale!
zile
:
ore
:
minute
:
secunde