Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pastă de dinți pentru albire Love 75 ml

Brand: SPLAT
Pasta de dinți Love albește dinții si întărește gingiile, are efecte antibacteriene si antivirale. Un extract unic din semințe de perilla plante medicinale japoneze limitează dezvoltarea bacteriilor… Descriere și parametrii

Descriere

Pasta de dinți Love albește dinții si întărește gingiile, are efecte antibacteriene si antivirale. Un extract unic din semințe de perilla plante medicinale japoneze limitează dezvoltarea bacteriilor cariogene si previne apariția cariilor dentare. dizaharidele naturale contribuie la menținerea pe termen lung a respirației proaspete. Datorita extractului de scoarță de copac, care are efect antiseptic si antiinflamator puternic protejează împotriva virusului herpes care provoacă herpes . Particulele de lustruire rotunde albesc ușor smalțul, lăsându-l neted perfect și strălucitor. Pasta are un gust distinctiv de zmeura plăcuta și este fără fluor.

Caracteristici:

  • Pastă de dinți pentru albire fără flourid,
  • curăță dinții,
  • împrospătează respirația,
  • albește dinții,
  • protejează împotriva cariilor,
  • are un efect antiseptic și antiinflamator,
  • Cu gust de zmeură.
Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți și curățați de cel puțin două ori pe zi.

Spoturi

Alegeți și alte produse de îngrijire a cavității bucale!
zile
:
ore
:
minute
:
secunde