Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pasta de dinți pentru copii Căpșuni-cireșe 50 ml

Brand: SPLAT
Pasta de dinți pentru copii Căpșuni-cireșe este potrivita pentru vârsta de 2-6 ani. Din 98% naturala și sigură pasta de dinți pentru copii este potrivită pentru o protecție completă împotriva… Descriere și parametrii

Descriere

Pasta de dinți pentru copii Căpșuni-cireșe este potrivita pentru vârsta de 2-6 ani. Din 98% naturala și sigură pasta de dinți pentru copii este potrivită pentru o protecție completă împotriva cariilor dentare și fortificarea intensivă a smalțului dinților și gingiilor. componenta LUCTATOL® inovatoare previne în mod eficient formarea cariilor si plăcii dentare. hidroxiapatită de calciu întărește in mod eficient smalțul dinților. gel de aloe vera, L-arginină, și extracte din semințe de struguri roșii ajută gingiile sa rămână sănătoase. L-arginina promovează circulația sângelui și stabilizează tensiunea arterială și combinate cu ingrediente care conțin calciu reduce semnificativ sensibilitatea dinților. Aloe vera gel are un efect anti-inflamator. Extractul din semințe de struguri protejează în mod eficient împotriva cariilor și are efect antibacterian si antioxidant.

Produsul conține: menta, parabeni, SLS, triclosan, clorhexidină, abrazive agresive, arome sintetice și coloranți, alcool, peroxizi, zaharină, OMG, gluten, produse petroliere rafinate, fluorid. Este hipoalergenica,sigură în caz de înghițire accidentală.

Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți și curățați de cel puțin două ori pe zi.

Spoturi

Alegeți și alte produse de îngrijire a cavității bucale!
zile
:
ore
:
minute
:
secunde