Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pastă de dinți pentru îndepărtarea petelor de pe dinți Coffee Out 75 ml

Brand: SPLAT
Pasta de dinți pentru îndepărtarea petelor de pe dinți Coffee Out aduce un efect de albire vizibil chiar până la 2 nuanțe. Pasta blânda, dar eficienta lasă dinții perfect netezi și strălucitori.… Descriere și parametrii

Descriere

Pasta de dinți pentru îndepărtarea petelor de pe dinți Coffee Out aduce un efect de albire vizibil chiar până la 2 nuanțe. Pasta blânda, dar eficienta lasă dinții perfect netezi și strălucitori. Albește dinții fără a deteriora smalțul dinților și oferă o respirație proaspătă. Conține cafeină, care ridica starea de spirit, precum și magneziu pentru mineralizarea smalțului. Conținutul ridicat de fluor 1450 ppm asigură prevenirea apariției cariilor dentare. Nu provoacă reacții alergice. testat clinic.

Nu conține: ingrediente abrazive si agresive, SLS / SLES, coloranți, clorhexidină, zaharina sau peroxizi. Nu conține carbonat de calciu (cretă), ceea ce poate duce la deteriorarea smalțului și sodiu hidroximetilglicinat, care este cunoscut pentru provocarea de alergii.

Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți și curățați de cel puțin două ori pe zi.

Spoturi

Alegeți și alte produse de îngrijire a cavității bucale!
zile
:
ore
:
minute
:
secunde