Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pasta de dinți pentru protecția gingiilor Propoline 100 g

Brand: SPLAT
Pastă de dinți pentru protecția gingiilor Propoline si pentru întărirea smalțului dinților. Extractele din banane , frunze de mesteacăn si propolis ajuta la calmarea gingiilor. Uleiurile esențiale de… Descriere și parametrii

Descriere

Pastă de dinți pentru protecția gingiilor Propoline si pentru întărirea smalțului dinților. Extractele din banane , frunze de mesteacăn si propolis ajuta la calmarea gingiilor. Uleiurile esențiale de miere Manuka, lămâie si timian menține o respirație sănătoasă. hidroxiapatit de calciu - îmbunătățește și restaurează smalțul dinților, 98% naturală, fără fluorid, este potrivită pentru mamele însărcinate și care alăptează cât și pentru copii de la 6 ani.

Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți și curățați de cel puțin două ori pe zi.

Spoturi

Alegeți și alte produse de îngrijire a cavității bucale!
zile
:
ore
:
minute
:
secunde