Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Peeling profesional pentru piele Castravete 200 g

Peelingul pentru piele cu extract de castravete curăță profund pielea feței și corpului. Odată cu utilizarea veți obține o piele complet netedă și fără murdărie, urme de farduri, pulbere și machiaj.… Descriere și parametrii

Descriere

Peelingul pentru piele cu extract de castravete curăță profund pielea feței și corpului. Odată cu utilizarea veți obține o piele complet netedă și fără murdărie, urme de farduri, pulbere și machiaj. Îndepărtează celulele moarte ale pielii si curata bine porii înfundați. După utilizare va avea pielea dvs. o circulație sangvina mai buna.. Extractul de castravete calmează pielea, o hidratează si catifelează.

Caracteristici:

  • cu extracte de castravete,
  • curata profund pielea feței și a corpului,
  • îndepărtează celulele moarte ale pielii,
  • curăță porii înfundați,
  • îmbunătățește circulația sângelui,
  • hidratează și înfrumusețează.

Cum se folosește

Aplicați pe pielea umedă, spumați și apoi clătiți. Utilizați de 1x pe săptămână.