Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Periuță de dinți Colgate 360° Black Medium Duopack

Brand: Colgate
Periuță de dinți Colgate 360° Black Medium Duopack de moliciune medie îndepărtează ușor petele de pe suprafața smalțului și lasă dinți mai albi. Curăță zonele greu accesibile, de ex. partea… Descriere și parametrii

Descriere

Periuță de dinți Colgate 360° Black Medium Duopack de moliciune medie îndepărtează ușor petele de pe suprafața smalțului și lasă dinți mai albi. Curăță zonele greu accesibile, de ex. partea interioară a dinților și între dinți. Fibrele polifuncționale foarte delicate curăța simultan ambele părți ale dintelui, ceea ce duce la eliminarea plăcii, care se află între dinți și gingii. curățitorul de limbă curăță confortabil limba de bacteriile, care provoacă miros în gură. perii denși și conici curăță profund între dinți de-a lungul marginii gingivale.

Caracteristici:

  • Periuță de dinți,
  • curăță eficient dinții,
  • elimină petele,
  • curăță locurile greu accesibile,
  • curățitor de limbă.

Pe periuța de dinți aplicați pasta de dinți si curățați bine dinții.

Spoturi

2 bucăți într-un pachet

zile
:
ore
:
minute
:
secunde