Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ulei esențial Lass Los 5 ml

Brand: Primavera
Uleiul esențial Lass Los de la marca Primavera este potrivit pentru aromoterapie la domiciliu, îngrijirea corpului și a pielii. Descriere și parametrii

Descriere

Uleiul esențial Lass Los de la marca Primavera este potrivit pentru aromoterapie la domiciliu, îngrijirea corpului și a pielii.

Înștiințare

Deși uleiurile esențiale sunt naturale, sunt substanțe volatile și inflamabile extrem de concentrate, deci este întotdeauna necesar să le diluați în raportul potrivit. Nu folosiți niciodată uleiuri nediluate pe piele - cu excepția Levandule și Tea Tree, care pot fi utilizate direct. Protejează-ți ochii !!! Nu aparține mâinilor copiilor.