Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ulei eteric Lass Los 5 ml

Brand: Primavera
Uleiul eteric Lass Los de la marca Primavera este potrivit pentru aromoterapie la domiciliu, îngrijirea corpului și a pielii. Descriere și parametrii

Descriere

Uleiul eteric Lass Los de la marca Primavera este potrivit pentru aromoterapie la domiciliu, îngrijirea corpului și a pielii.

Caracteristici:

  • ulei natural pentru aromoterapie,
  • efect pozitiv asupra psihicului, activează simțurile și întărește corpul,
  • cu aromă calmantă.
  • obținut într-un mod blând din plante cultivate biodinamic,
  • potrivit pentru aromoterapie la domiciliu, îngrijirea corpului și a pielii.

Cum se folosește

Puteți folosi uleiurile eterice in mai multe modalități. Ele pot fi utilizate ca aditiv în uleiuri de masaj, băi, amestecuri parfumate și lămpi de aromă.

Înștiințare

Deși uleiurile eterice sunt naturale, sunt si substanțe volatile și inflamabile foarte concentrate, de aceea este întotdeauna necesar să le diluați în raportul potrivit. Nu folosiți niciodată uleiuri nediluate pe piele - cu excepția Lavandei și Tea Tree, care pot fi utilizate direct. Protejați-vă ochii !!! nu trebuie sa ajungă în mâinile copiilor.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde