Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Přírodní tuhý šampon pro lesk normálních vlasů ShinyShamp 60 g - SLEVA - poškozená krabička

Brand: Soaphoria
Tuhý šampon na normální vlasy s přidaným jojobovým a hroznovým olejem pro zářivý lesk a poddajnost. Panenské oleje plné vzácných živin, hydratují vlasy a pokožku hlavy bez jejich zatížení. Prášek z… Descriere și parametrii

Descriere

Tuhý šampon na normální vlasy s přidaným jojobovým a hroznovým olejem pro zářivý lesk a poddajnost. Panenské oleje plné vzácných živin, hydratují vlasy a pokožku hlavy bez jejich zatížení. Prášek z aloe vera, ibišek a bentonitový jíl obsahují řadu vitamínů, minerálů, aminokyselin a enzymů, které urychlí regeneraci podrážděné pokožky hlavy, zklidňují, eliminují vznik lupů a mnoho dalších dermálních defektů. Panthenol pomáhá neutralizovat škodlivé účinky UV záření, chrání vlasy před jejich poškozením a revitalizuje je. Výrobek je obohacen o esenciální oleje z růže damašské a šípkové, růžového dřeva a heřmánku římského, které popsané vlastnosti jen posílí.

Tuhý šampon vyrobený z jemných mycích tenzidů derivovaných z kokosového oleje, bentonitového jílu. Dokonale, ale šetrně pročistí vlasy i pokožku hlavy, zatímco přidané oleje a esenciální oleje, nadrcené byliny a jíl vykouzlí korunu krásy na hlavě.

Înștiințare

Proiectat pentru utilizarea de zi cu zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc rece și uscat, la o temperatură de până la + 35 ° C și nu expuneți la lumina directă a soarelui, la surse de umiditate și îngheț. Nu folosiți pe răni deschise. Evitați zonele oculare. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă călduță timp de cel puțin 15 minute, fără întrerupere de la colțul interior la exterior (dacă purtați lentile de contact, îndepărtați-le în prealabil). Solicitați asistență medicală dacă apare iritație.

Înainte de prima utilizare, se recomandă efectuarea unui așa-numit test de plasture, adică se aplică și se testează produsul cosmetic pentru compatibilitatea acestuia pe o suprafață mică de piele, de preferință pe încheietura mâinii și așteptați 24 de ore. Această metodă poate preveni apariția reacțiilor alergice și hipersensibilitatea la produs. Dacă după o aplicare apare o reacție alergică, spălați suprafața pielii cu apă călduță. Nu mai folosiți produsul imediat. Dacă reacția alergică persistă mult timp, solicitați asistență medicală.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde