Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam pentru păr alb si cărunt Color Extend Graydiant (Conditioner)

Brand: Redken
Cu balsamul Color Extend Graydiant, veți obține un ton de argintiu ușor. Aminoacizii conținuți și pigmenții speciali luminează părul și adaugă strălucire. În același timp, balsamul are grijă de păr,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Cu balsamul Color Extend Graydiant, veți obține un ton de argintiu ușor. Aminoacizii conținuți și pigmenții speciali luminează părul și adaugă strălucire. În același timp, balsamul are grijă de păr, îl hrănește și ușurează pieptănarea, împiedicând astfel ruperea acestuia.

Caracteristici:

  • neutralizează nuanțele nedorite de portocaliu și galben,
  • hrănește și întărește,
  • luminează și adaugă strălucire,
  • netezește părul,
  • facilitează pieptănarea.

Aplicați balsamul pe părul spălat cu șampon, lăsați-l să acționeze 3 minute și apoi clătiți.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde