Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fard lichid de obraz Superdewy (Liquid Blush) 15 ml

Brand: Revolution
Adăugați o culoare roz obrajilor cu ajutorul fardului de obraz Superdewy Liquid. Textura cremoasă a fardului este ușor de aplicat, creând un efect perfect natural pe care îl puteți acoperi până când… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Adăugați o culoare roz obrajilor cu ajutorul fardului de obraz Superdewy Liquid. Textura cremoasă a fardului este ușor de aplicat, creând un efect perfect natural pe care îl puteți acoperi până când se atinge pigmentarea dorită. 

Aplicați o cantitate mică pe obraji și prelucrați ușor cu degetele sau cu o perie. De asemenea, puteți folosi produsul pe ochi, nas sau tâmple pentru a obține un aspect natural al pielii.