Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Glow lichid înălbitor Revolution (Molten BodyBronze ) 100 ml

Brand: Revolution
Pentru a ușura în mod natural sau să iasă în evidență? Orice ai decide să facă, de colectare Revoluția incandescentă este potrivit pentru față și corp, care va satisface toate nevoile dvs. genial!… Descriere și parametrii

Descriere

Pentru a ușura în mod natural sau să iasă în evidență? Orice ai decide să facă, de colectare Revoluția incandescentă este potrivit pentru față și corp, care va satisface toate nevoile dvs. genial!

Molten de corp incandescentă este un lichid minunat de strălucire, care se transformă în piele divină, bronz strălucitor. Bronz Cald este cel mai bun pentru tonuri de piele mai inchisa.

Caracteristici:

  • brightener lichid,
  • potrivit pentru față și corp,
  • iluminează pielea,
  • adaugă nuanță de bronz,
  • Bronz Cald este cel mai bun pentru tonuri de piele mai inchisa.

Aplicați pe claviculă, umeri, brațe și picioare. Doriți o strălucire naturală? Adăugați o cantitate mică în baza de machiaj preferată sau aplicați o cantitate mică pe degete și atingeți ușor pomeții și sub sprâncene.