Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Iluminator lichid Revolution Glow (Radiance Face & {{Body Shimmer Oil Pink100 ml

Brand: Revolution
Pentru a ușura în mod natural sau să iasă în evidență? Orice ai decide să facă, de colectare Revoluția incandescentă este potrivit pentru față și corp, care va satisface toate nevoile dvs. genial! Se… Descriere și parametrii

Descriere

Pentru a ușura în mod natural sau să iasă în evidență? Orice ai decide să facă, de colectare Revoluția incandescentă este potrivit pentru față și corp, care va satisface toate nevoile dvs. genial!

Se agită și strălucire! Revoluția Shimmer Radiance Oil este o serie Brightener lichid, care pot fi aplicate la claviculă, umeri, brațe și picioare. Doriți mai mult de strălucire? Aplicați o cantitate mică pe degete și atingeți ușor pomeți și sub sprâncene. 

Pink este cel mai potrivit pentru lumina pentru tonurile pielii medii.

Caracteristici:

  • brightener lichid,
  • potrivit pentru față și corp,
  • iluminează pielea,
  • adaugă nuanță de bronz,
  • Pink este cel mai potrivit pentru lumina pentru tonurile pielii medii.

Aplicați pe claviculă, umeri, brațe și picioare. Doriți mai mult de strălucire? Aplicați o cantitate mică pe degete și atingeți ușor pomeți și sub sprâncene.