Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Îngrijire pentru piele Skincare (Cooling Eye Roller Ball)

Rollerul de răcire reprezintă nivelul următor în îngrijirea pielii. Împrospătează ochii obosiți și umflați, reglează circulația sângelui. Potrivit pentru masajul zonei ochilor ca o prevenție… Descriere și parametrii

Descriere

Rollerul de răcire reprezintă nivelul următor în îngrijirea pielii. Împrospătează ochii obosiți și umflați, reglează circulația sângelui. Potrivit pentru masajul zonei ochilor ca o prevenție împotriva ridurilor. 

Spoturi

Puneți rollerul peste noapte în frigider și folosiți-l dimineața cu crema de ochi preferată. Puteți efectua, de asemenea, masaj micro folosind numai bila albă din mijloc.