Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lac de unghii Candy 10 ml

Brand: Revolution
Lacul de unghii din colecția Candy învăluie unghiile în nuanțe pastelate dulci cu sidef fin. Conține semințe de zmeură, care asigura nutriția unghiilor. Lacul de unghii acoperă unghia într-un singur… Descriere și parametrii
Variante produs (5):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Lacul de unghii din colecția Candy învăluie unghiile în nuanțe pastelate dulci cu sidef fin. Conține semințe de zmeură, care asigura nutriția unghiilor. Lacul de unghii acoperă unghia într-un singur strat și, astfel,puteți să vă faceți o manichiură precisă, înainte de a părăsi casa sau în timpul unei pauze de prânz. 

 

Caracteristici:

  • cu conținut de semințe de zmeură,
  • hrănește unghiile și le oferă strălucire,
  • nuanțe pastelate cu sidef,
  • nuanțe foarte intense,

Aplicați lacul cu pensula pentru unghii și lăsați-l să se usuce bine.