Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Paleta de față Crystal Luxe(Face Palette) 8,4 g

Descoperiți paletele de față Revolution Pro Crystal Luxe. Aceste palete au fost dezvoltate pentru a satisface toate nevoile pentru o piele perfectă. Fiecare nuanță are o parte mată și strălucitoare.… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Descoperiți paletele de față Revolution Pro Crystal Luxe. Aceste palete au fost dezvoltate pentru a satisface toate nevoile pentru o piele perfectă. Fiecare nuanță are o parte mată și strălucitoare. Luați o cale strălucitoare sau sunteți în altă dispoziție? Fiecare paletă este ambalată într-un pachet frumos de cristal, ceea ce o face un plus perfect și fermecător pentru colecția dvs. de produse cosmetice.

Peach Royale - fard de piersici moale strălucitor cu tonuri de bronz.

Rose Fresco -fard de obraz roz moale strălucitor cu tonuri bronz.

Caracteristici:

  • nuanțe mate si sidefate,
  • într-un pachet frumos.

Folosiți o nuanță bronzantă pentru conturare și bronzare, adăugați o nuanță medie de fard și finalizați întregul aspect cu o nuanță strălucitoare sau mată pentru a vă ajuta să vă fixați machiajul la locul său.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde