Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Peeling deTen pentru pielea grasă Skincare Acid Peel (Peeling Solution) 30 ml

Multi Acid Peeling Solution de la Revolution Skincare este un tratament facial, care exfoliază stratul superior al pielii. Acest peeling conține 1% săruri de acid azelaic, care curăță pielea, ajută… Descriere și parametrii

Descriere

Multi Acid Peeling Solution de la Revolution Skincare este un tratament facial, care exfoliază stratul superior al pielii. Acest peeling conține 1% săruri de acid azelaic, care curăță pielea, ajută la exfolierea pielii moarte, astfel încât pielea să fie mai netedă și mai proaspătă. Echilibrează tonul și textura pielii și reglează producția de sebum. 1% acid salicilic - BHA, care ajută la pătrunderea peelingului adânc în pori, astfel încât pielea să nu fie supraîncărcată și să se prevină ridurile, astfel încât să pară mai fină și mai strălucitoare.

Caracteristici:

  • Peeling concentrat,
  • tratează pielea
  • îndepărtează celulele moarte ale pielii,
  • Reglează secreția de sebum.
  • echilibrează tonul și textura pielii,
  • iluminează,
  • lasă pielea proaspătă și netedă,
  • pentru tenul gras.

Utilizați seara, nu mai mult de două ori pe săptămână. Se aplică pe pielea curată, dar NU și pielea umedă și se distribuie uniform pe față și pe gât. Apoi clătiți pielea cu apă călduță. Nu lăsați mai mult de 10 minute. În timpul aplicării si clătirii evitați contactul cu ochii.

Acest produs conține o concentrație de acizi foarte mare. Nu folosiți pe pielea sensibilă sau pielea rănită. In cazul iritației spălați cu apă imediat produsul si încetați sa utilizați, Acest produs conține AHA (alfa-hidroxi acid), care poate crește sensibilitatea pielii la radiațiile UV. Limitați expunerea la soare și utilizați cremele de protecție solară după utilizarea produsului.

 
zile
:
ore
:
minute
:
secunde