Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Peeling Revolution Skincare (Multi Acid Peeling Solution) 30 ml

Multi Acid Peeling Solution de la Revolution Skincare este un tratament facial, care exfoliază stratul superior al pielii. Soluția peeling conține 30% AHA si 1,5% BHA. AHA este un amestec de acid… Descriere și parametrii

Descriere

Multi Acid Peeling Solution de la Revolution Skincare este un tratament facial, care exfoliază stratul superior al pielii. Soluția peeling conține 30% AHA si 1,5% BHA. AHA este un amestec de acid lactic, acid glicolic și acizi din fructe. Ajută la exfolierea pielii moarte ,pentru ca pielea să fie mai proaspătă și mai netedă. BHA este acid salicilic, care ajută la pătrunderea peelingului adânc în pori, astfel încât pielea nu este supraîncărcată și se previne crăparea, asa că arată pare mai netedă și mai strălucitoare.

Ca Masca: Folosiți seara, nu mai mult de două ori pe săptămână. Se aplică pe pielea curată, dar NU și pielea umedă și se distribuie uniform pe față și pe gât. Apoi clătiți pielea cu apă călduță. Nu lăsați mai mult de 10 minute. În timpul aplicării si clătirii evitați contactul cu ochii. Apoi, utilizați SPF. 

Acest produs conține o concentrație de acizi foarte mare. Nu folosiți pe pielea sensibilă sau pielea rănită. In cazul iritației spălați cu apă imediat produsul si încetați sa utilizați, Acest produs conține AHA (alfa-hidroxi acid), care poate crește sensibilitatea pielii la radiațiile UV. Limitați expunerea la soare și utilizați cremele de protecție solară după utilizarea produsului.

Aqua (Water, Eau), Lactic Acid, Propanediol, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Glycolic Acid, Glycerin, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Butylene Glycol, Salicylic Acid, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Xanthan Gum, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract.