Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rola de masaj pentru față Skincare Jade Roller

Role de jad pentru îngrijirea pielii Rola este fabricată din jadeit, care stopează îmbătrânirea și reduce liniile fine și ridurile. Descriere și parametrii

Descriere

Role de jad pentru îngrijirea pielii Rola este fabricată din jadeit, care stopează îmbătrânirea și reduce liniile fine și ridurile.

Aplicați câteva picături de ser sau cremă pe pielea curată. Treceți ușor rola peste față cu o apăsare adecvată care vă este confortabilă. Dar păstrați întotdeauna direcția în sus. Puteți, de asemenea, masa gâtul sau decolteul. Pentru umflaturi ajută atunci când rola este scufundata în apă cu gheață. 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde