Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tonic de TenPineappleSkincare(Brightening Tonic) 200 ml

Tonicul conține ananas și papaya, care hidratează profund și reîmprospătează. Glicerina leagă apa pe piele, astfel previne uscarea. Pielea dvs. va obține un aspect mai frumos.    Descriere și parametrii

Descriere

Tonicul conține ananas și papaya, care hidratează profund și reîmprospătează. Glicerina leagă apa pe piele, astfel previne uscarea. Pielea dvs. va obține un aspect mai frumos. 

 

Caracteristici:

  • hidratează profund,
  • menține apa in piele,
  • tonifică pielea,
  • o reîmprospătează,
  • susține regenerarea ei.

Aplicați pe un tampon cosmetic și cu mișcări circulare îngrijiți pielea. Pentru cele mai bune rezultate, se aplică dimineața și seara.

Spoturi

Alte produse de la marca Revolution pot fi găsite aici:

zile
:
ore
:
minute
:
secunde