Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Exfoliant cu acid salicilic Just Salicylic Acid 30 ml

Brand: Revox
Peelingul cu acid salicilic pătrunde eficient prin pielea grasă în porii înfundați și îi curăță în profunzime. îndepărtează celulele moarte ale epiteliului și sebumul excesiv, Vă permite să reduceți… Descriere și parametrii

Descriere

Peelingul cu acid salicilic pătrunde eficient prin pielea grasă în porii înfundați și îi curăță în profunzime. îndepărtează celulele moarte ale epiteliului și sebumul excesiv, Vă permite să reduceți petele întunecate și focarele și astfel să vă faceți pielea mai uniformă și mai strălucitoare.

Caracteristici:

  • îngrijește pielea,
  • curăță porii înfundați,
  • îndepărtează celulele epiteliale moarte, 
  • reduce petele întunecate,
  • lasă pielea netedă și strălucitoare.

Aplicați pe păr conform instrucțiunilor de utilizare.

Nu combinați cu alți acizi direcți. A nu se utiliza pe pielea sensibilă, iritată, inflamată, arsă sau deteriorată. Dacă aveți senzația de disconfort, încetați să utilizați produsul.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde