Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

TenSer Peptides 10% Just (Multi-Cocktail Serum) 30 ml

Brand: Revox
Ser antirid cu o concentrație ridicată de 10% a peptidelor ajută la netezirea liniilor fine, precum și la ridurile profunde. Facilitează formarea de colagen și elastină, reducând astfel ridurile și… Descriere și parametrii

Descriere

Ser antirid cu o concentrație ridicată de 10% a peptidelor ajută la netezirea liniilor fine, precum și la ridurile profunde. Facilitează formarea de colagen și elastină, reducând astfel ridurile și întinerind pielea. Tenul dumneavoastră va fi imediat hidratat și umplut. 

Caracteristici:

  • reduce semnele îmbătrânirii,
  • elimină apariția liniilor fine și a ridurilor,
  • hidratează și umple pielea feței,
  • o revitalizează,
  • o face mai fermă și o netezește.

Aplicați 4-5 picături înainte de a merge la culcare pe pielea curată și masați bine până la absorbție.

Fără parabeni, parafină, uleiuri minerale. 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde