Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Șampon cu extracte de macadamia și moringa Beauty & Care(Hair Shampoo) 400 ml

Brand: Revuele
Șamponul este special conceput pentru păr fragil, uscat și deteriorat, care are nevoie de îngrijire intensivă. Conține extract natural de moringa, nuci de macadamia și de nucă de cocos, care ajută la… Descriere și parametrii

Descriere

Șamponul este special conceput pentru păr fragil, uscat și deteriorat, care are nevoie de îngrijire intensivă. Conține extract natural de moringa, nuci de macadamia și de nucă de cocos, care ajută la curățarea ușoară a părului, lăsându-l strălucitor. După utilizare, părul dvs. va primi o nouă putere, vitalitate si strălucire si va fi moale la atingere.

Caracteristici:

  • pentru părul fragil, uscat și deteriorat,
  • ușor, dar foarte bine curăță părul
  • întărește structura părului,
  • hidratează și întărește părul.
  • oferă părului finețe și strălucire,
  • produs vegan

Masați ușor șamponul în păr, până va apărea spuma. Lăsați să acționeze și apoi clătiți bine părul cu apă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde