Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rimel cu ulei de avocado I♥Revolution Tasty Avocado (Mascara) 8 g

Rimelul de avocado I Heart Revolution este conceput pentru a hrăni genele, si asta datorită uleiului de avocado, cunoscut pentru proprietățile sale nutritive. Peria de silicon prinde fiecare geana,… Descriere și parametrii

Descriere

Rimelul de avocado I Heart Revolution este conceput pentru a hrăni genele, si asta datorită uleiului de avocado, cunoscut pentru proprietățile sale nutritive. Peria de silicon prinde fiecare geana, Ambalajul este verde, acoperit cu mini avocado. 

Caracteristici:

  • rimel cu ulei de avocado,
  • hrănește genele,
  • le evidențiază,
  • nu lipește genele.

Aplicați cu mișcări fine pe gene.

Spoturi

Alte produse de la marca Revolution le veți găsi aici: