Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rimel pentru volum mai mare BLACKTONATURE Volume Mascara 10 ml

Pigmentul mineral conferă rimelului culoarea neagră. BLACKTONATURE este fără parabeni, fără chimicale și ingrediente petroliere. Testat oftalmologic. BLACKTONATURE rimel cu aromă proaspătă conține… Descriere și parametrii

Descriere

Pigmentul mineral conferă rimelului culoarea neagră. BLACKTONATURE este fără parabeni, fără chimicale și ingrediente petroliere. Testat oftalmologic.

BLACKTONATURE rimel cu aromă proaspătă conține ingrediente naturale și uleiuri esențiale, cum ar fi uleiul de migdale, uleiul de ricin, ceara, fructe de pădure, vitamina E, ulei de floarea soarelui și extractul organic de castravete, care ajută la creșterea volumului și la separarea perfectă a genelor.

BLACKTONATURE nu conține E 120 conține (fără carmin) fără silicon, nu a fost testat pe animale și, de asemenea, nu conține hormoni și micro-plastice. Punem mare accent pe alegerea uleiului de palmier certificat și ecologic (MB Balance Mass). Periuța special modificată ajunge chiar și la cele mai mici gene și este potrivită atât pentru gene lungi cât și pentru gene scurte.

Mișcați peria dintr-o parte în alta până la vârful genelor! Pentru volum mai mare se aplică de câteva ori!