Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Apa de parfum Ocean Infiniti

Brand: Rituals
Parfum Apă pentru femei Ocean Infini parfum este inspirat de frumos Bali, oferă un contrast între tonurile delicate și ceață de mare lumină și revigorant aroma de fructe. Refresh simțurile mirosul de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum Apă pentru femei Ocean Infini parfum este inspirat de frumos Bali, oferă un contrast între tonurile delicate și ceață de mare lumină și revigorant aroma de fructe. Refresh simțurile mirosul de lăcrămioare și Nashi și revitaliza tonurile calde de suflet mosc alb. 

Parfumul se aplică pe punctele de puls, cum ar fi după urechi, la încheietura mâinii, la coate și pe gât. Lăsați să se usuce.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde