Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Apă de parfum pentru bărbați Roi D`Orient

Brand: Rituals
Imaginați-vă un prinț fermecător al Arabiei vechi, care explora malurile de nisip prăfuite în deșert rece, la asfințit. Parfum apă Ritualuri Roi D`Orient este caracterul elegant puternic și… Descriere și parametrii

Descriere

Imaginați-vă un prinț fermecător al Arabiei vechi, care explora malurile de nisip prăfuite în deșert rece, la asfințit. Parfum apă Ritualuri Roi D`Orient este caracterul elegant puternic și sofisticat mirosul afumat care se amestecă rășina cu o puternică notă de mosc și piper alb.

Parfumul se aplică pe punctele de puls, cum ar fi după urechi, la încheietura mâinii, la coate și pe gât. Lăsați să se usuce.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde