Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Apa de parfum Poeme D`Azar

Brand: Rituals
Parfum de apă pentru femei Poeme D`Azar Ritualuri: p Onore în mijlocul celei mai întunecate noapte a anului Ritualuri parfum Poeme D`Azar. Parfumul este inspirat bogate tradiții ale festivalului… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum de apă pentru femei Poeme D`Azar Ritualuri: p Onore în mijlocul celei mai întunecate noapte a anului Ritualuri parfum Poeme D`Azar. Parfumul este inspirat bogate tradiții ale festivalului persan Yalda noapte. Ascunderea în interiorul rodie, fructe confiate, nuci și fasole Tonka.

Parfumul se aplică pe punctele de puls, cum ar fi după urechi, la încheietura mâinii, la coate și pe gât. Lăsați să se usuce.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde