Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Apă de parfum Rose De Shiraz

Brand: Rituals
Apă de parfum Rose De Shiraz combină rubarbă, Damasc a crescut și Ambrette. Persană emana de parfum de lux , care stabilește adânc în amurg moale, sub formă de căldură în timpul zilei persistente… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Apă de parfum Rose De Shiraz combină rubarbă, Damasc a crescut și Ambrette. Persană emana de parfum de lux, care stabilește adânc în amurg moale, sub formă de căldură în timpul zilei persistente atunci când dispar în noapte rece.

Parfumul se aplică pe punctele de puls, cum ar fi după urechi, la încheietura mâinii, la coate și pe gât. Lăsați să se usuce.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde