Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Auto-bronzare Lotiune de corp The Ritual Of Karma({{Self Tanning Body Lotiune 125 ml

Brand: Rituals
Auto-bronzare Face Cream The Ritual Of Karma cu miros proaspăt de vară, special concepute pentru pielea delicată a feței. Se absoarbe rapid, ușor de aplicat și conferă pielii un bronz uniform. Acesta… Descriere și parametrii

Descriere

Auto-bronzare Face Cream The Ritual Of Karma cu miros proaspăt de vară, special concepute pentru pielea delicată a feței. Se absoarbe rapid, ușor de aplicat și conferă pielii un bronz uniform. Acesta conține 30% aloe vera pura si extract de ginkgo biloba concentrat. 

Caracteristici:

  • loțiune de auto-bronzare,
  • arome proaspete de vară
  • se absoarbe rapid,
  • oferă pielii un bronz uniform.

Se aplică în mod uniform și bine freca pe piele uscata si curata pentru a absorbi pe deplin crema. După utilizare, spălați-vă pe mâini.

 
zile
:
ore
:
minute
:
secunde