Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel de duș răcire The Ritual Of SamuraiSport(Ice Shower Gel) 200 ml

Brand: Rituals
Se răcește Gel de duș Ritual Samuraiului Sport cu bambus si menta japoneza este modul perfect pentru a reîmprospăta corpul și mintea calma, în același timp. Bamboo este cunoscut pentru proprietatile… Descriere și parametrii

Descriere

Se răcește Gel de duș Ritual Samuraiului Sport cu bambus si menta japoneza este modul perfect pentru a reîmprospăta corpul și mintea calma, în același timp. Bamboo este cunoscut pentru proprietatile sale calmante, menta japoneza are un efect revigorant.

Caracteristici:

  • gel de duș pentru bărbați,
  • cu efect de răcire.
  • împrospătează și curăță organismul,
  • are un efect calmant. 

Aplicați pe pielea umedă, spumați și apoi clătiți.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde