Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Parfum L`Essence 15 ml

Brand: Rituals
L'Essence apa parfum Ritualuri este captivant unisex (bărbați și femei) parfum cu note de mosc alb, îmbogățit cu cașmir.  Descriere și parametrii

Descriere

L'Essence apa parfum Ritualuri este captivant unisex (bărbați și femei) parfum cu note de mosc alb, îmbogățit cu cașmir. 

Parfumul se aplică pe punctele de puls, cum ar fi după urechi, la încheietura mâinii, la coate și pe gât. Lăsați să se usuce.

Spoturi

Mirosul poate fi stivuite sau aplicate separat - folosiți această apă de parfum și apoi parfumul preferat. parfumul pentru a da un aspect nou.