Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Peeling de mână The Ritual Of Ayurveda(Softening {{Miracle Hand Scrub 100 ml

Brand: Rituals
Exfoliere de mână ritualului Ayurveda delicat ingrijeste pielea, indeparteaza celulele moarte ale pielii și pentru a reveni puterea ei pierdut și flexibilitate. ingrediente ayurvedice antice, cum ar… Descriere și parametrii

Descriere

Exfoliere de mână ritualului Ayurveda delicat ingrijeste pielea, indeparteaza celulele moarte ale pielii și pentru a reveni puterea ei pierdut și flexibilitate. ingrediente ayurvedice antice, cum ar fi uleiul de migdale dulci, și trandafiri indiene, sunt conectate pentru a destinde corpul și sufletul.

Caracteristici:

  • mâini pentru frecat
  • Ulei de migdale și trandafiri indian,
  • îngrijește pielea mâinilor ,
  • privează ea de celule moarte
  • o lasă moale si proaspătă.

Se aplică la umed sau uscat pielea, masaj ușor și apoi se clătește cu apă.