Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ulei de strălucitoare The Ritual Of Karma(Shimmering {{Body Ulei 100 ml

Brand: Rituals
ulei Ritualul Karma este conceput pentru îngrijire pentru întregul corp și de a evidenția bronzul. bronzul va primi după folosirea acestui ulei o dimensiune complet diferită. Hraneste si catifeleaza… Descriere și parametrii

Descriere

ulei Ritualul Karma este conceput pentru îngrijire pentru întregul corp și de a evidenția bronzul. bronzul va primi după folosirea acestui ulei o dimensiune complet diferită. Hraneste si catifeleaza pielea și conferă pielii farmec divin și lucios parfum minunat proaspăt de lotus si ceai alb.

Caracteristici:

  • ulei de strălucitoare
  • cu mirosul de lotus si ceai alb,
  • chiar mai mare corp frumusete bronzat,
  • pentru toate tipurile de piele,
  • hrănește pielea,

Se agită bine și se aplică pe pielea curată a corpului, de preferință după o baie. Se lasă timp de 5 minute pentru a absorbi înainte de a te îmbraci.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde