Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rujul hidratant cu micropigmenți de perle Dior Addict Stellar Halo Shine (Lipstick) 3,2 g

Brand: Dior
Rujul Dior Addict Stellar Halo Shine, are în centru o steluță, cu o textură extrem de fină, care se topește imediat pe buze și le învăluie într-o culoare frumoasă. Rujul oferă buzelor hidratare 24 de… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Rujul Dior Addict Stellar Halo Shine, are în centru o steluță, cu o textură extrem de fină, care se topește imediat pe buze și le învăluie într-o culoare frumoasă. Rujul oferă buzelor hidratare 24 de ore datorită conținutului de aloe vera. Compoziția unică a rujului conține, de asemenea, 5 uleiuri și ceară naturală de albine, care oferă buzelor nutriție și suplețe.

Caracteristici:

  • rujul conține micropigmente perlate roz și aurii și extract de aloe vera,
  • hidratează buzele,
  • aceasta le conferă o culoare distinctivă.
  • are o textură fină,
  • cu miros de vanilie și mosc.

Aplicați rujul pe buze ori de câte ori este nevoie.