Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Șampon nutritiv pentru păr Kokos 260 ml

Șamponul este fabricat ca un produs foarte fin dar substanțiale pentru igiena de zi cu zi pentru toate tipurile de păr și piele, formularea BIO nu conține produse petroliere, siliconi, parabeni, SLS,… Descriere și parametrii

Descriere

Șamponul este fabricat ca un produs foarte fin dar substanțiale pentru igiena de zi cu zi pentru toate tipurile de păr și piele, formularea BIO nu conține produse petroliere, siliconi, parabeni, SLS, SLES, și altele.Are o spumare ridicată și curățare puternică și oferă curățare fără degresare extremă a părului și a pielii. Betainele adăugate, împreună cu uleiul de nuca de cocos si lecitina vegetala lasă pielea spălată, hidratată. Cu proprietățile utile BIO șamponul este blând atât cu dvs. cât și cu natura. Formula șamponului permite spălarea părului și pielii. Este foarte moale și plăcut pentru utilizare. Cheratina hidrolizată regenerează în mod semnificativ și întărește părul deja crescut.  Parfumat numai cu parfum hipoalergenic. Acidul lactic adăugat ajustează pH-ului proteinelor pielii la nivelul fiziologic optim. Mirosul inconfundabil al uleiului de nucă de cocos va va duce in tropicele exotice.

Caracteristici:

  • șampon nutritiv,
  • potrivit pentru toate tipurile de păr,
  • potrivit pentru utilizare zilnică,
  • spală în mod eficient părul,
  • cu o compoziție fină,
  • întărește părul ,
  • îl regenerează, 
  • cu un parfum plăcut tropical.

Cum se folosește

Se aplică pe părul umed, spumați și apoi clătiți.

Spoturi

Încercați și alte produse cosmetice Bione: 
zile
:
ore
:
minute
:
secunde