Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Săpun de duș solid (Shower Soap) 130 g

Brand: Bomb Cosmetics Cod: kDKR6615
Variante produs (2):

Descriere

Adu-ți viața simțurilor în fiecare dimineață / seară cu acest cocktail energizant într-un gel de duș cu coarde. Înfășurați panglica în jurul încheieturii și ștergeți-o pe pielea umedă pentru a obține un val parfumat de bule. Lasă uleiurile esențiale pure să funcționeze cu magia ta.

Conțin ingrediente naturale importate din întreaga lume, făcându-le blânde pe pielea sensibilă. Uleiurile esențiale pure hrănesc pielea și îți îmbunătățesc perfect starea de spirit.

Brand: Bomb Cosmetics

Inițial, compania a avut ideea de a introduce aromaterapie pentru uz zilnic. Astfel de produse cosmetice naturale, care nu vor fi doar distractive, ci și captivante. Puterea armoniei și relaxării este asigurată de uleiuri esențiale 100% pure. Produsele cosmetice originale, lucrate manual nu sunt testate pe animale, majoritatea ambalajelor sunt fabricate din materiale reciclabile. Sclipici biodegradabile.

Bomb Cosmetics
zile
:
ore
:
minute
:
secunde