Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Săpun lichid Rose Of Bulgaria (Liquid Soap) 300 ml

Brand: BioFresh
Săpun lichid cu o formula speciala, care este extrem de moale și delicat pentru piele. Îmbogățit cu apă florală de trandafiri. Săpunul lichid nu distruge stratul lipidic al pielii, nu irită și nu se… Descriere și parametrii

Descriere

Săpun lichid cu o formula speciala, care este extrem de moale și delicat pentru piele. Îmbogățit cu apă florală de trandafiri. Săpunul lichid nu distruge stratul lipidic al pielii, nu irită și nu se usucă. Apa de flori menține echilibrul de apă în piele, calmează și reîmprospătează.

Caracteristici:

  • curăță pielea mâinilor,
  • cu un miros plăcut,
  • nu conține parabeni.

Se aplică pe pielea umedă, spumați și apoi clătiți.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde