Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sare de baie KeepCalm 60 g

Brand: Kneipp
Sarea de baie cu ulei de cânepă și ulei esențial de paciuli vor asigura o relaxare adecvată. Conține o proporție mare de sare naturală pură din saramură termică. Este produs în ultima salină… Descriere și parametrii

Descriere

Sarea de baie cu ulei de cânepă și ulei esențial de paciuli vor asigura o relaxare adecvată. Conține o proporție mare de sare naturală pură din saramură termică. Este produs în ultima salină europeană Saline Luisenhall. Saramura este îmbogățită din zăcăminte de sare de o mare veche de 250 de milioane de ani la o adâncime de 460 de metri. Saramura naturala pura nu contine aditivi chimici si nu distruge mediul inconjurator. În sare de baie, la fel ca în alte produse cosmetice Kneipp ®, nu veți găsi silicoane, conservanți, parafine sau uleiuri minerale.