Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă de protecție înainte de vopsirea părului Igora Expert Kit (Skin Protection Cream) 100 ml

Crema de protecție înainte de vopsirea părului Igor Expert Kit previne colorarea pielii și protejează pielea de influența culorii. nu irită pielea.  Descriere și parametrii

Descriere

Crema de protecție înainte de vopsirea părului Igor Expert Kit previne colorarea pielii și protejează pielea de influența culorii. nu irită pielea. 

Caracteristici:

  • cremă înainte de vopsire,
  • compoziție non-iritantă,
  • protejează pielea de colorare.

Aplicați crema pe pielea din jurul liniei părului, dar evitați contactul cu părul. După vopsire curățiți resturile de cremă cu un tampon de bumbac pană când rămâne pielea curată.