Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ser pentru păr gras Cannabis 215 ml

Serul de par împotriva părului gras și mătreții conține substanțe active care limitează producția de grăsime, reduce grăsimea parului și limitează mediul pentru microbi. Odată cu utilizarea veți… Descriere și parametrii

Descriere

Serul de par împotriva părului gras și mătreții conține substanțe active care limitează producția de grăsime, reduce grăsimea parului și limitează mediul pentru microbi. Odată cu utilizarea veți obține reducerea grăsimii parului, formarea mătreții este redusă sau complet oprita, reducând seboreea si reduce căderea parului.

Caracteristici:

  • reduce parul gras si producția de mătreață.
  • elimină căderea parului.
  • fără SLS, SLES, siliconi si fără parabeni.

Cum se folosește

Dați parul la o parte pentru a expune pielea si aplicați cu aplicatorul pe piele și masați cu mana. Nu clătiți. Astfel se tratează părul în mod regulat, după fiecare spălare, timp de 1-2 luni, și în funcție de necesități. A se agita flaconul înainte de utilizare.

Înștiințare

Nu se aplică pe păr, numai pe scalp.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde