Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel dezinfectant pentru mâini Lactyferrin (Hand Sanitizer Gel) 250 ml

Brand: Sesderma
Ajută la prevenirea infecțiilor prin igiena rapida a mâinilor oriunde v-ați afla. Gelul dezinfectant conține lactoferină, glicoproteină purtătoare de fier, care se găsește in mod natural in laptele… Descriere și parametrii

Descriere

Ajută la prevenirea infecțiilor prin igiena rapida a mâinilor oriunde v-ați afla. Gelul dezinfectant conține lactoferină, glicoproteină purtătoare de fier, care se găsește in mod natural in laptele matern, saliva sau lacrimi. Oferă protecție la nivel mondial de la diverse leziuni ale mucoasei și infecții bacteriene și virale la om. 

Ingrediente active:

  • lipozomală lactoferină - creste apărarea naturală a pielii și îmbunătățește protecția sa,
  • lactoperoxidază - un antioxidant puternic care previne formarea de radicali liberi, 
  • chlorhexidin.

Caracteristici:

  • crește apărarea naturală a pielii.
  • curăță pielea fără a fi necesara spălarea,
  • nu usucă pielea.

Cum se folosește

Aplicați o cantitate adecvată pe mâini. Utilizați după cum este necesar.

ingrediente

AQUA, ALCOHOL, PROPANEDIOL, POLYMETHYL METHACRYLATE, GLYCERIN, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE ,POLYSORBATE 20, CARBOMER, CHLORHEXIDINE DIACETATE, CI17200, DISODIUM EDTA ETHYLHEXYLGLYCERIN, LACTOFERRIN, LACTOPEROXIDASE, LECITHIN, MENTHOL, PARFUM, PHENOXYETHANOL SODIUM CHLORIDE SODIUM CHOLATE, TRIETHANOLAMINE.