Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cadou Pilă electrică pentru tălpi cu minerale marine Velvet Smooth + 2 capuri aspre de rezervă

Brand: Scholl
Setul include: Pilă electrică pentru tălpi cu minerale marine Velvet Smooth Marine Minerals Capuri de rezervă pentru pila electrică Velvet Smooth Diamond extra aspre 2 bucăți Descriere și parametrii

Descriere

Setul include:

 • Pilă electrică pentru tălpi cu minerale marine Velvet Smooth Marine Minerals
 • Capuri de rezervă pentru pila electrică Velvet Smooth Diamond extra aspre 2 bucăți

Pilă electrică pentru călcâie cu minerale marine Velvet Smooth Marine Minerals

Scholl Velvet Smooth Marine Minerals elimină rapid și în mod eficient pielea aspră și moartă de pe călcâie. Lasă tălpile moi și netede la atingere.

Caracteristici:

 • cu minerale marine,
 • Cilindru abraziv, care pot fi îndepărtat și spălat,
 • mâner moale ergonomic,
 • îndepărtează rapid și nedureros pielea tare și nedorită de pe călcâie,
 • Capurile de schimb pot fi cumpărate suplimentar
 • Alimentarea cu baterii 4xAA (sunt incluse)
 • Lasă tălpile moi și netede la atingere.

Mod de folosire:

Înainte de prima utilizare, scoateți capacul de protecție a cilindrului abraziv și asigurați-vă că cilindrul este fixat sigur în aparat. Porniți aparatul prin rotirea inelului argintiu, puneți pe călcâi și lăsați cilindrul abraziv să alunecare pe pielea aspră. Pielea moarta se va decoji treptat. Folosiți numai pe pielea uscată. Nu împingeți prea tare, ca să nu opriți aparatul. Dacă ați atins finețea dorită, opriți aparatul prin rotirea inelului argintiu. Dacă nu, se repetă până la finețea dorită.
Nu utilizați pe aceeași zonă mai mult de 3-4 secunde. Încetați să folosiți dacă aveți senzația de durere.
Ștergeți sau clătiți picioarele pentru a îndepărta excesul de particule moarte ale pielii.

Capuri de rezervă  Velvet Smooth Diamond extra abrazive 2 bucăți 

Capurile de rezervă pentru pila electrică Velvet Smooth cu o suprafață moderat aspră, cu cristale de diamant fin măcinate, pentru îndepărtarea rapidă și nedureroasă a pielii moarte și dure de pe călcâie. De asemenea, se folosește pentru pielea foarte aspră, greu de îndepărtat. Cantitatea de cristale de diamant = 1% (adică aproximativ 5-15 mg) de carbură de siliciu este folosită la confecționarea capetelor. Vă recomandăm să folosiți aceste capete de rezervă doar cu pila electrică Scholl Velvet Smooth pentru tălpi.

Caracteristici:

 • special concepute Micralumina capete de rezervă - pot fi îndepărtate și spălate, lăsând tălpile netede și moi la atingere,
 • mișcare de rotație ușoară și eficientă,
 • îndepărtează rapid și nedureros pielea tare și nedorită de pe călcâie.
 • extrem de aspră.

Mod de folosire:

Rotiți baza aparatului în direcția opusă acelor de ceas. Îndepărtați capacul de la baza aparatului și apoi izolantul de culoare roșie Repoziționați baza și rotiți în direcția acelor de ceas, pentru a securiza închiderea.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde