Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cadou pentru îngrijirea pieliiVital Perfection Uplifting andFermitateEnrich ed

Brand: Shiseido
Setul conține: Cremă de lifting pentru piele Vital Perfection (Uplifting & Firming Cream) 50 ml Ser pentru piele Ultimune (Power Infusing Concentrate) 10 ml Spumă activă demachiantă (Clarifying… Descriere și parametrii

Descriere

Setul conține:

Serul întinerește, regenerează, hrănește pielea și luptă împotriva semnelor vizibile ale îmbătrânirii. Cu o utilizare regulată, pielea dvs. va fi întărită, fermă și cu un aspect sănătos. Ridurile și liniile fine dispar, iar pielea este proaspătă, netedă și moale.

Caracteristici:

  • netezește ridurile,
  • catifelează pielea,
  • dezvăluie pielea tânără.

Mod de folosire:

Se aplică pe pielea curată.

Loțiunea hidratantă și armonizantă echilibrează pH-ul pielii. Consistența de gel se schimbă după aplicare într-un lichid nutritiv, care nu lipește, dar lasă un film protector. Protejează pielea de influențele externe și asigură hidratarea necesară pe tot parcursul zilei. Catifelează și luminează pielea.

Caracteristici:

  • echilibrează pH-ul pielii,
  • curăță pielea și îmbunătățește structura acesteia,
  • asigură protecția pielii împotriva factorilor externi,
  • netezește și reduce ridurile fine.

Mod de folosire:

Se aplică o cantitate suficientă de loțiune pe un tampon de bumbac și ștergeți ușor pielea.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde