Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

(Soothing Repair ing Balm) balsam Cicaplast Baume B5 (Soothing Repair ing Balm) - REDUCERE

Balsamul de Cicaplast Baume B5 poate fi utilizat în fiecare familie. Calmează eficient pielea sensibilă înroșită și pielea arsă. Accelerează vindecarea micilor fisuri de pe piele și restabilește… Descriere și parametrii

Descriere

Balsamul de Cicaplast Baume B5 poate fi utilizat în fiecare familie. Calmează eficient pielea sensibilă înroșită și pielea arsă. Accelerează vindecarea micilor fisuri de pe piele și restabilește pielea foarte uscată și crăpată. Cicaplast este cea mai bună soluție pentru calmarea și regenerarea pielii deteriorate, atât la adulți, cât și la copii și sugari. De asemenea, potrivit pentru pielea sensibilă. Fără parabeni și parfumuri.

Înștiințare

Evitați aplicarea în zona ochilor!
zile
:
ore
:
minute
:
secunde