Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spatulă ultrasonică facială de curățare profundă BR-1010

Brand: Beauty Relax Cod: kBER015

Descriere

Dispozitivul cosmetic cu ultrasunete de curățare profundă poate face față vibrațiilor de înaltă frecvență cu o curățare minuțioasă a pielii, ceea ce contribuie semnificativ la prevenirea acneei. În același timp, o spatulă cosmetică masează fața, care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și la netezirea treptată a ridurilor fine. Până în prezent, tehnologia de curățare cu ultrasunete a fost doar o caracteristică a clinicilor estetice de top. Utilizatorul poate seta pulsiuni continue sau intermitente. Deja în primele câteva mișcări poți simți că pielea ta este mult mai netedă decât înainte. Este foarte blândă pe piele, iar utilizarea sa este absolut sigură.

Aveți grijă de pielea dvs. pentru a păstra acest aspect tineresc cât mai mult timp.

Brand: Beauty Relax

Marca Cehă Beauty Relax fost înființată în 2010. Acesta aduce pieței și produselor de îngrijire corporală.

Doriți să investiți în vizite scumpe cosmetice salon? În confortul casei dvs. vă puteți răsfăța cu aparatele care vă îngrijesc sănătatea și frumusețea. Și toate acestea sunt non-invazive, nedureroase, dar în același timp eficiente.

Beauty Relax îndeplinesc toate standardele europene care se aplică acestor dispozitive. Marca garantează siguranța și eficiența maximă.

...Mărimi
Beauty Relax
zile
:
ore
:
minute
:
secunde