Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pastă de dinți împotriva sângerării gingiilor Medical Herbs 100 ml

Brand: SPLAT
Pasta de dinți gel conține extracte din plante de salvie, mușețel, geranium și mușcată pentru îngrijirea eficientă a dinților și pentru a preveni bolile gingivale. Aceste extracte active previn… Descriere și parametrii

Descriere

Pasta de dinți gel conține extracte din plante de salvie, mușețel, geranium și mușcată pentru îngrijirea eficientă a dinților și pentru a preveni bolile gingivale. Aceste extracte active previn inflamarea și sângerare gingiilor. Calciul bioactiv calcis obținut din cojile de ou accelerează procesul de remineralizare a smalțului și îl fortifică. Fluorul protejează dinții de cariile dentare, întărește smalțul și îl face rezistent la acizi organici. Extractul de cătină are un efect antibacterian. Uleiul esențial de geranium este un antiseptic excelent, are proprietăți antioxidante și antibacteriene și aroma neobișnuită este foarte plăcută. Conține 1000 ppm de fluorura.

Caracteristici:

  • pastă de dinți,
  • Pentru prevenirea bolilor gingivale
  • întărește smalțul,
  • protejează dinții împotriva cariilor dentare,
  • are efect antibacterian,
Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți și curățați de cel puțin două ori pe zi.

Spoturi

Alegeți și alte produse de îngrijire a cavității bucale!
zile
:
ore
:
minute
:
secunde