Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pastă de dinți pentru gingii sănătoase Lavendersept 100 ml

Brand: SPLAT
Pasta de dinți bioactivă Lavendersept fără fluorură protejează în mod eficient gura de bacterii și oferă o îngrijire orală complexă. Pasta cu uleiuri esențiale de lavandă, rozmarin si cimbru… Descriere și parametrii

Descriere

Pasta de dinți bioactivă Lavendersept fără fluorură protejează în mod eficient gura de bacterii și oferă o îngrijire orală complexă. Pasta cu uleiuri esențiale de lavandă, rozmarin si cimbru protejează împotrivă bacteriilor si a plăcii dentare. Are un efect anti-inflamator puternic, eficient luptă cu gingivita. Uleiurile vegetale cu sare de zinc asigură un puternic efect antioxidant si ajută la menținerea gingiilor sănătoase. Enzima naturală papaina și sărurile pentru albire dizolvă depunerile, cu blândețe curăță și albește dinții, lăsând-ui complet curați și netezi. Fosfatul de calciu hrănește dinții și reduce sensibilitatea lor.

Caracteristici:

  • pastă de dinți bioactivă,
  • protejează cavitatea bucală de bacterii
  • are grijă de cavitatea bucală,
  • are un efect anti-inflamator,
  • curăță ușor și albește dinții.
  • reduce sensibilitatea dinților,
Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți și curățați de cel puțin două ori pe zi.

Spoturi

Alegeți și alte produse de îngrijire a cavității bucale!
zile
:
ore
:
minute
:
secunde