Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spray bifazic de protecție BLONDME (Bi-Phase Bonding & Hawaiian Tropic Protective Spray) 150 ml

Spray de protecție bifazic BLONDME este potrivit pentru toate tipurile de păr blond. Hrănește părul, îl protejează și îl netezește.  Descriere și parametrii

Descriere

Spray de protecție bifazic BLONDME este potrivit pentru toate tipurile de păr blond. Hrănește părul, îl protejează și îl netezește. 

Ingrediente active:

  • Advanced Bonding System- o tehnologie inovatoare, cu formulă cu citrat de magneziu are capacitatea de a stabiliza echilibrul pH-ului și a structurii interne a părului blond sensibil. Creează legături noi, mai puternice în interiorul firelor de păr. Îngrijirea fără sulfați creează noi legături menținând în același timp rezultate excelente de blond. Ingredientele de îngrijire de înaltă performanță ajută să păstreze părul blond puternic și cu aspect sănătos.
  • Keratina hidrolizata - regenerează semnele deteriorării, consolidează și creează noi legături în firele de păr.

Caracteristici:

  • Spray de protecție pentru părul blond,
  • hrănește părul,
  • netezește suprafața părului,
  • protejează împotriva efectelor mediului.

Aplicați pe părul umed și apoi pieptănați. Nu clătiți.